Lieve allemaal,

Ik had het nog een paar jaartjes willen uitstellen, maar helaas zal ik het advies dat ik vele van jullie geef, ook zelf ter harte moeten nemen; kijk naar je belastbaarheid en je belasting. Het afgelopen jaar heb ik dat zelf maar al te goed gevoeld. Jullie weten dat ik een nieuwe knie heb en dat ik op de wachtlijst sta om ook de andere knie te laten vervangen. Na de eerste operatie ben ik te gretig weer aan de slag gegaan en heb ik beide knieën overbelast. Er zit nu voor mij niets anders op, dan met vervroegd pensioen te gaan.

Deze maand ga ik afbouwen en afscheid nemen van jullie, want wat ga ik jullie missen! Op 30 november zal ik, na 23 jaar, afscheid nemen van mijn baan bij Fysio Annette de Gooijer. Dit valt mij niet mee, ik had graag de 25 vol gemaakt. Het is mijn lust en leven patiënten te behandelen en ik ga het enorm missen. Maar mijn lichaam geeft aan dat het tijd is om aan mezelf te denken. Ik kan met een gerust hart gaan nu ik weet dat jullie in goede handen zijn bij onze nieuwe collega Jytte Blenkers. Jytte brengt de nodige ervaring, kennis en specialisaties met zich mee.

Aan de ene kant kijk ik uit naar de rust. Na mijn vakantie merkte ik goed het verschil en is de pijn zoveel minder. Maar aan de andere kant trek ik mijn besluit regelmatig in twijfel, omdat ik jullie en mijn collega’s zo ontzettend erg ga missen. De samenwerking met mijn collega’s is altijd zo plezierig geweest. Het was heerlijk om in een goed geolied team te werken, het voelde als familie. De band die ik met jullie allemaal heb, is mooi en echt.

Ga er dus maar vanuit dat ik nog regelmatig de praktijk binnen kom wandelen!

Liefs,
Jacqueline