Hoera!!! We kunnen weer!! Vanochtend konden de eerste sporters starten met de Medische Training. Door de versoepelingen van de coronamaatregelingen is het gelukkig weer mogelijk om aan uw persoonlijk trainingsprogramma te werken. We houden uiteraard rekening met de RIVM-maatregels en samen met jullie zorgen we ervoor dat we allemaal veilig en gezond kunnen sporten! Om dit te bewerkstelligen hebben we een aantal huishoudelijke mededelingen:

  • Kom niet te vroeg dit in verband met de wisseling van de sporters.
  • Wacht buiten als de sporters voor u de praktijk nog niet hebben verlaten. Dit in verband met de verplichte 1,5 meter afstand.
  • De kleedkamers mogen helaas nog niet gebruikt worden, maar u kunt er wel (met een maximaal van twee personen) uw schoenen wisselen. Zorg ervoor dat u tijdens het wisselen van de schoenen (in de hal of aan de tafel) ook 1,5 meter afstand houdt.

We kijken ernaar uit jullie allemaal weer te zien!