Fysiotherapie valt onder paramedische zorg en is dus een medisch beroep. Let op: er zijn berichten dat fysiotherapie valt onder contactberoepen, dit is incorrect. Voor de fysiobehandelingen verandert er dus niets gedurende de lockdown. Uw reeds geplande afspraken kunnen doorgaan en nieuwe afspraken kunnen gewoon ingepland worden.

Onze praktijk voldoet aan de laatste richtlijnen van het RIVM omtrent hygiëne en veiligheid. Onze fysiotherapeuten dragen mondkapjes in de wachtruimte en in de behandelkamer. Daarnaast dragen zij handschoenen bij behandelingen waarbij aanraking noodzakelijk is. Er zijn looppaden, schermen en de zaal is zo ingericht dat de anderhalve meter gegarandeerd kan worden.

Als u naar een afspraak komt, verzoeken wij u een mondkapje te dragen en twee grote handdoeken (of een laken) mee te nemen voor de behandeltafel.

Mocht u vragen hebben, bel ons gerust op 073-5115233 of stuur een mail naar info@fysiodegooijer.nl.

Blijf gezond!

Team Fysio Annette de Gooijer