Door de nieuwe maatregelen van onze overheid mogen er geen fysiotherapie behandelingen in een praktijk of bij u aan huis worden gegeven. Om u toch zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunnen wij u op afstand behandelen. Dit doen wij waar mogelijk via een telefonisch of video consult. Zo kunnen wij u toch blijven ondersteunen en samen oefeningen doen om, in deze tijden van inactiviteit, toch fit te blijven en uw klachten te verminderen. Als u aanvullend verzekerd bent of een chronische machtiging heeft, wordt een volledig telefonisch of video consult gedeclareerd als één behandeling.

Oefeningen voor thuis:

In overleg met uw therapeut worden oefeningen opgestuurd via de mail of post. Daarnaast zetten wij ook instructiefilmpjes op onze website. Uw therapeut zal met u doornemen welke instructie voor u geschikt is.

Contact houden:

Zolang deze situatie zich blijft voordoen proberen wij zoveel mogelijk contact met u te houden en samen te zoeken naar de best werkbare oplossing die bij u past.
Uiteraard mag u ons altijd bellen voor overleg, informatie en advies of het maken van een telefonisch of video consult. Wij doen ons best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Krijgt u ons niet aan de telefoon, spreek dan de voicemail in (spreek daarbij u naam en telefoonnummer in) en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Wij wensen u veel sterkte toe in deze rumoerige tijden.
Team Fysio Annette de Gooijer

Deze maatregelen zijn tot en met 28 april aanstaande van kracht

CategoryCorona virus